Dlhá noc na Sliači: Zdravotníkom na plese spievala Vondráčková

21.02.2013 17:51

Skvelí umelci, prekrásne prostredie, vynikajúce jedlo a prvotriedni hostia. Takto by sa dal v skratke charakterizovať Prvý reprezentačný zdravotnícky ples v kúpeľoch Sliač.

Moderátorkou noblesného večera bola Karin Majtánová. „Mala som zimomriavky, keď som sa prvýkrát postavila pred hostí v takom nádhernom prostredí,“ priznala sa nám Karin.

Po úvodných formalitách parket prvýkrát „pokrstili“ tanečníci z tanečnej školy Dansovia Petra Modrovského. Po nich vyzval hostí do tanca Berco Balogh, čo veru nezostalo bez odozvy. Dôkazom bol zaplnený tanečný parket.

O dobrú náladu sa postaral aj Boom Band, ktorého vystúpenie plesajúci odmenili potleskom.

Skvelá Helena

Absolútny nátresk však zažil tanečný parket v momente, keď na pódium vkročila česká speváčka Helena Vondráčková. Tá si svoje vystúpenie doslova užívala. Hostia sa na jej hity vynikajúco bavili a pesničky ako Dlouhá noc či Noc na Karlštejne spievali spolu s ňou, čo ju veľmi potešilo.

Helena sa nechala strhnúť skvelou atmosférou a dokonca zišla z pódia medzi tancujúcich hostí. „Bol to nádherný večer,“ povedala speváčka po tom, čo odpálila svoje najväčšie hity a aj niekoľko prídavkov.

zdroj:https://www.pluska.sk/regiony/stredne-slovensko/dlha-noc-sliaci-zdravotnikom-plese-spievala-vondrackova.html